Filter op

Woonkamertegels

Hier vind je een zeer ruime keuze woonkamertegels, voor iedere huis vind je bij Priggo.nl juiste tegels. Aan de hand van de balk links filter je gemakkelijk op onder meer materiaalsoort, merk en uitstraling (bijvoorbeeld houtlook, hardsteenlook en betonlook). Zo vind je eenvoudig de plavuizen die perfect aansluiten op jouw smaak. Voor elke denkbare tegelvloer hebben wij de juiste keuze in huis.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Populaire keuzes

Ons gevarieerde assortiment biedt voor elke smaak een passende keuze. Wil je bijvoorbeeld een warme sfeer creëren in je woonkamer? Het steeds populairder wordende keramisch parket combineert het gemak van keramiek (onderhoudsvrij, keihard en slijtvast) met de warme uitstraling van een houten vloer (zie onder meer Jungle Brown).  Houtlook past ook goed bij een meer frisse, Scandinavische stijl. Ga je liever voor een stoere, industriële look? Dan zijn woonkamertegels met betonlook, zoals de Betonage Gris, een aanrader. Ook hardsteenlook (imitatie van Belgisch hardsteen) en natuursteenlook behoren tot de mogelijkheden. Deze types passen goed bij een interieur met een natuurlijk en tijdloos karakter en combineren mooi met grote kamerplanten, natuurlijke materialen en landelijke meubels. Tot slot: voor de echte doorleefde look ga je voor terracotta tegels (oude plavuizen) en Romaans verband.

Woonkamertegels bestellen

Lastig om te kiezen? Bestel dan eerst gratis verschillende tegelmonsters en vergelijk ze thuis op je gemak. Als je vóór 20.00 uur je bestelling plaatst, heb je de monsters de volgende dag in huis. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt bestel je de woonkamertegels van je keuze gemakkelijk online. Kies daarbij een dag die jou goed uitkomt, dan komen wij ze bij je thuis of op de bouwplaats afleveren. Heb je vragen over onze producten, de eigenschappen van verschillende woonkamertegels of over onze servicemogelijkheden voor professionals/grootgebruikers? Neem contact op met onze vakkundige tegelspecialisten; wij geven graag antwoord op je vragen.