Filter op

Badkamertegels

Bij het uitkiezen van badkamertegels online is het belangrijk om te weten welke sfeer je wilt neerzetten in je badkamer. Ga je voor een strakke, sjieke ruimte met antraciet vloertegels of een 'cleane' look met witte tegels? Zelfs een warme, natuurlijke badkamer met aardetinten is mogelijk, eventueel zelfs met keramisch parket. Kies je eigen stijl en kleuren, en maak het af met mozaïektegels of steenstrips.

Bij het bestellen van badkamertegels is het prettig om op je gemak de beste keuze te maken. Wij bieden de mogelijkheid om gratis monsters te bestellen zodat je ze thuis kunt vergelijken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vele soorten

Priggo biedt het grootste assortiment kleine en grote badkamertegels, voor vloer en wand. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra groot formaat, afgewisseld met sierlijke listello's (tegelstroken) voor een bijzondere sfeer. We hebben allerlei stijlen in huis: klassieke vierkante tegels, exotisch mozaïek of stoer ogende steenstrips. Wat jouw stijl ook is, bij Priggo.nl kies je altijd voor kwaliteitstegels voor scherpe prijzen. Bekijk voor de beste deals onze aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot 50 procent.

Badkamertegels kopen

Heb je de juiste tegels voor jouw droombadkamer gevonden? Bestel dan snel, dan zorgen wij dat de tegels van jouw keuze snel thuis geleverd worden. Wij doen dit op een dag die jou het beste uitkomt. Klanten zijn tevreden met ons en beoordelen Priggo.nl gemiddeld met een ruime 9 op Kiyoh.nl (de beoordelingssite voor webshops). Ons Thuiswinkelwaarborg onderscheidt ons van concurrenten en onderstreept de betrouwbaarheid van onze dienstverlening.