Filter op

Bouwmaterialen

De juiste tegels gevonden bij ons? Dan begint het echte werk: het leggen van de tegels. Doe-het-zelvers en professionele bouwers vinden bij ons een groot assortiment verschillende tegelgereedschappen en tegelbouwmaterialen. We hebben zowel merken als Rubi, die ideaal zijn voor tegelzetters en andere professionals, als voor handige doe-het-zelvers, bijvoorbeeld Genesis). Heb je vragen over ons assortiment? Of advies nodig over wat je voor jouw klus nodig hebt? Aarzel niet en neem gauw contact op met ons professionele team van tegelspecialisten!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tegelbouwmaterialen

Voor het leggen van tegels heb je hechtmiddelen nodig. Zo hebben wij voor elke tegel en elke ondergrond de juiste tegellijm (poeder of pasta) op voorraad, waaronder Starlike epoxylijm, flex poederlijm en lijm in verschillende kleuren, van kwaliteitsmerken als Schonox, Weber en Eurocol. Naast tegellijm vind je in ons assortiment tegelbouwmaterialen tevens cement en mortel. Voor het netjes afwerken van de voegen bieden wij allerlei voegmiddelen aan van onder meer Eurocol, Litokol en Weber.

Tegelgereedschap

Een tegel netjes snijden? Dat doe je snel en eenvoudige met onze tegelsnijders en (reserve) snijwieltjes. Om de lijm, cement of mortel gelijkmatig over de ondergrond te verdelen, kan je een troffel gebruiken. Bij Priggo.nl vind je verschillende vormen en maten troffels voor verschillende klussen. Voor de mooiste tegelwand of -vloer raden wij aan om tegelkruisjes te gebruiken; deze kunststoffen kruisjes zorgen ervoor dat je tegels op precies dezelfde afstand van elkaar komen te liggen. Hier vind je eigenlijk gewoon alle tegelbouwmaterialen. En dat is handig, want zo bestel je in één keer alle benodigdheden.