Filter op

Keukentegels

Hier vind je onze keukentegels. Strakke tegelvloeren en -wanden geven de keuken geven een frisse uitstraling en zorgen dat je er makkelijk schoonmaakt. Priggo.nl heeft een groot assortiment keukentegels voor op de vloer en aan de wand. Van hagelwit keramiek tot fraai marmer of speels mozaïek – en altijd voor een scherpe prijs.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Keukentegels voor elke smaak

In het menu links kun je sorteren op kleur. Keukentegels in wit en grijs geven de keuken een rustige en frisse uitstraling, zeker met een glanzende afwerking. Luxueus wordt het wanneer je kiest voor marmerlook keukentegels. Maar… in de keuken mag het ook gezellig en een beetje rommelig zijn. Mozaïektegels zijn daar een goed middel voor. Of wellicht kun je iets met natuursteen tegels of steenstrips? Dat zijn robuuste tegels die je keuken een hippe, ambachtelijke uitstraling geven. Met bijzondere tegels zorg je voor een persoonlijk tintje.

Bestellen bij Priggo.nl

Al onze keukentegels bestel je voor scherpe prijzen. Daarnaast hechten wij aan een snelle en persoonlijke service. We kunnen direct leveren uit onze grote voorraad en komen langs op een dag naar keuze. Wil je eerst experimenteren met verschillende tegels in de keuken? Bestel dan een gratis tegelmonster. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!