Filter op

Tuintegels

Excuses, veel producten zijn tijdelijk uitverkocht! Vraag hier alvast een offerte aan.

Tuintegels bepalen de sfeer rond het huis. Bij Priggo vind je een breed aanbod, van groot tot klein. Ga je voor een robuuste look van natuursteen of spreekt modern en strak je meer aan? De variatie in ons assortiment biedt voor elk wat wils. We hebben onder meer extra grote keramische tuintegels van 60 bij 60 centimeter.

Grote voorraad tuintegels

Bij Priggo vind je vele tuintegels die jouw tuin de sfeer geven die jij zoekt. De balk aan de linkerkant van het scherm helpt je te filteren op merk, prijs, materiaal, maat en afwerking. Kies bijvoorbeeld voor tegels in dezelfde stijl als binnen. Hiermee kun je de sfeer van de binnenvloer doortrekken naar het buitengedeelte. Welke keuze je ook maakt: je bent altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Onze tuintegels zijn slijtvast en bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en weersomstandigheden. Hierdoor blijven ze lang mooi en verkleuren ze niet. Extra stevige tegels nodig? Veel van onze keramische tuintegels zijn ook verkrijgbaar in een outdoor-variant van twee centimeter dikte. Buitentegels kun je in stabilisatiezand leggen - op deze manier hoeven ze niet op een betonnen ondergrond te worden verlijmd. Het is zelfs mogelijk om ze op tegeldragers te leggen, zodat je ze weer mee kunt nemen en de tegelvloer altijd goed is afgewaterd (ideaal voor balkon en dakterras).

Snel geleverd

Keuze gemaakt? Dan kun je gemakkelijk online je bestelling plaatsen. Om het nog makkelijker te maken kun je een dag uitkiezen die je het beste uitkomt om de bestelling te ontvangen. Ben je er nog niet over uit? Wij bieden de mogelijkheid om gratis tegelmonsters bij ons te bestellen om te kijken welk model tuintegel het beste in jouw tuin past. Je kunt bij ons achteraf betalen, en bouwprofessionals en andere grootverbruikers krijgen extra korting. Vragen over ons of hulp bij professionele projecten nodig? Bel of mail!