Filter op

Sphinx

Hier vind je een ruime keuze Sphinx vloertegels en wandtegels. Deze trendzettende, Nederlandse tegelproducent staat bekend om haar moderne, duurzame en kwalitatief zeer hoogwaardige badkamertegels. Maar ook prachtige plavuizen zoals de Belveder of Concrete (betonlook) van dit merk zijn populair, mede dankzij de trend om plavuizen ook op de wand toe te passen. Bij ons vind je een groot aantal Sphinx tegels. De populairste series heb je morgen al in huis als je vandaag bestelt. Series die niet op voorraad zijn kunnen wij snel en zonder tussenstop direct vanaf de tegelfabriek van Sphinx bij jou bezorgen. Omdat wij een geselecteerde Sphinx importeur zijn krijg je gegarandeerd een lage prijs.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Duurzame toptegels

Van de betonlook Concrete-serie tot de natuursteenlook Quartier-tegels: Sphinx maakt tegels van hoogwaardig design en met een uniek karakter. Bovendien heeft het merk een visie waarin mens en milieu centraal staan. Daarmee sluiten ze aan op de waarde die Priggo.nl hecht aan verantwoorde productie. De tegels bestaan voor een groot deel uit gerecyclede materialen. Verder wordt de restwarmte van de ovens zoveel mogelijk hergebruikt, net als het productieafval. Op het dak van het logistiek centrum van Sphinx liggen zonnepanelen, wat er mede aan bijdraagt dat de tegels duurzaam tot stand komen.

Bestel eenvoudig Sphinx tegels

Vandaag Sphinx tegels besteld? Dan leveren wij ze morgen al af. Zo loopt jouw professionele tegelproject of doe-het-zelfklus geen vertraging op. Moeite met het uitkiezen van de juiste tegels? Maak gebruik van onze service om gratis tegelmonsters te bestellen. Ben je op zoek zijn naar specifieke tegels die niet op onze website staan? Neem contact op met onze tegelspecialisten. Als geselecteerde importeur van Sphinx bestellen wij jouw favoriete tegel direct bij ze, zonder gedoe met tussenpersonen.