Filter op

Belvédère

Sphinx Belvédère is een modern tegelconcept van het Nederlandse topmerk Sphinx - en bij Priggo.nl bestel je ze het goedkoopst. Deze stadse, strakke tegels voor vloer en wand zijn overal toepasbaar in het huis, van de badkamer tot de keuken. Doordat de Sphinx Belvédère is bestand tegen vorst, zijn ze tevens voor gebruik buitenshuis. Bijvoorbeeld voor een natuurlijk overgang van bijvoorbeeld de keuken of woonkamer naar een buitenvloer. Overtuigd? Bestel ze hier en je hebt ze desgewenst morgen al in huis!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Assortiment Sphinx Belvédère

De tegels uit de Sphinx Belvédère-serie meten 60 x 60 centimeter en zijn verkrijgbaar in acht tijdloze en veelzijdige kleuren, waaronder crème en beige. Daarnaast bevat deze serie sierelementen, waaronder plinten, stroken, ingefreesde decoraties en luxe mozaïeken in vele verschillende formaten. Veel modellen zijn op voorraad. Zo niet, neem dan contactop met onze tegelspecialisten voor een gratis offerte en we bestellen ze zo snel mogelijk voor je bij de fabriek!

Snel en gemakkelijk besteld

Tegels uit de Sphinx-Belvédère-serie koop je bij ons gegarandeerd het goedkoopst. Als je twijfelt, kun je kosteloos tegelmonsters bestellen. Wanneer je de tegels gevonden hebt die perfect op je smaak aansluiten, kun je zelf een leverdag uitkiezen. Vragen? Stel ze gerust!