Filter op

Servaes

Sphinx Servaes voor de laagste prijs bestellen? Én morgen al binnen hebben? Bestel ze dan eenvoudig bij dé online tegelspecialist Priggo.nl. Dit is een bijzondere serie, waarvoor het Nederlandse Sphinx inspiratie heeft opgedaan in de beroemde Sint Servaasbasiliek in Maastricht. Het resultaat zijn hoogwaardige donkergrijze tegels waarin toen en nu samenkomen. De combinatie tussen de strakke randafwerking en het natuurlijke reliëf maakt deze Servaes geschikt voor zowel een klassiek als een modern interieur.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toepassingen

De Sphinx Servaes-serie bevat naast wand- en vloertegels ook tegelstroken, mozaïeken, plinten en muretto's. Deze verschillende varianten kunnen gecombineerd worden voor eindeloos veel verschillende combinaties. De tegels absorberen weinig water, waardoor ze geschikt zijn voor natte vertrekken, én bestand tegen vorst, waardoor je ze ook in de tuin kunt leggen.
 
De tegels zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: mat, verweerd en glanzend. Afhankelijk van de afwerking en toepassing creëer je met Sphinx Servaes stoere, rustige of moderne sfeer. Kies bijvoorbeeld grote matte tegels voor de woonkamervloer en pas glanzende mozaïekvarianten toe in de keuken. Advies nodig? Neem gerust contact op met onze tegelspecialisten.

Online Sphinx Servaes kopen

De historie van het kwaliteitsmerk Sphinx gaat terug tot 1883. Anno nu maakt het merk strak, modern keramiek- zowel tegels als sanitair. Wij hebben veel Sphinx-tegels op voorraad, ook van de Servaes-serie. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Maak dan gebruik van ons aanbod om kosteloos tegelmonsters te bestellen. Staat het model dat je zoekt er niet bij? Vraag een gratis offerte aan en wij bestellen ze voor je!