Filter op

Holland Collection

Excuses, deze producten zijn tijdelijk uitverkocht! Vraag hier alvast een offerte aan.

Het kwaliteitsmerk Sphinx heeft met de Sphinx Holland Collection een serie ontwikkeld waarbij eenvoud en functionaliteit centraal staan. In andere woorden: typisch Dutch design - en bij Priggo.nl gegarandeerd het goedkoopst! Wij hebben vele modellen op voorraad. Kies voor de kleuren beige, taupe, antracite of grey in vierkant formaat (60 x 60 centimeter en 45 x 45), langwerpig (30 x 60 en 20 x 60) of mozaïeken (5 x 5). Mix tegels van verschillende formaten voor mooie patronen te creëren in de vloer of wand van je badkamer, keuken of elders.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toepassingen

De Holland Collection-tegels hebben een korrelige textuur die zorgt voor detail en karakter in het uiterlijk. De tegels zijn  geschikt voor zowel aan de wand als op de vloer. De tegels zijn vorstbestendig en hierdoor prima te gebruiken in de tuin. Tegels uit deze serie zijn een populaire keuze onder zowel particulieren als in de projectbouw. Heb je vragen over de Sphinx Holland Collection? Neem contactop met onze tegelexperts, zijn geven graag antwoord op al je vragen.

Sphinx Holland Collection kopen

Tegels van Sphinx en andere topmerken koop je bij ons online voor gegarandeerd de laagste prijs. Desgewenst kunnen we ze morgen al leveren aan huis of op de bouwplaats. Bestellen kan gemakkelijk online, vervolgens kies je een dag uit waarop wij de tegels bij je mogen afleveren. Zie je de uitvoering die je zoekt er niet tussen staan? Neem dan even contact op voor een offerte.