Filter op

Grijze Tegels

Grijze tegels voor keuken, woonkamer, toilet, badkamer en de rest van het huis bestel je goedkoop bij Priggo.nl. Zo zijn enkele modellen geprijsd op minder dan 10,- euro per vierkante meter. Hier kun je eenvoudig zoeken op formaat, afwerking (mat, glans, met of zonder reliëf), merk of materiaal.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Grijze tegels: vele verschillende looks

Bij ons vind je vele soorten keramische grijze tegels van de populairste A-merken. Wij bieden verschillende 'looks' en stijlen aan. Het grote voordeel van deze tegels is dat ze de praktische voordelen van keramiek bieden, maar de niet te onderscheiden look van een ander materiaal. Neem betonlook tegels: stoere en industrieel ogende grijze keramische tegels met de look van beton zoals de populaire betonlook vloertegel van Rondine. Deze tegels passen goed in een woonstijl die zijn karakter vooral uit de gebruikte materialen haalt: metaal, hout, steen, et cetera.

Ook populair zijn houtlook tegels: langwerpige tegels die een houten vloer nabootsen en een warme sfeer geven. Deze tegels passen bij een landelijk interieur, maar ook bij een basic interieur waar het gezellig rommelig mag zijn. Hout combineert overigens ook uitstekend met beton- en metallook tegels: zo creëer je een mooi contrast van warm en stedelijk.

Naast vierkante grijze vloer- en wandtegels bestel je bij ons ook grijze tegelplinten en listello's. Ook vind je bij ons ook rustieke steenstrips en enkele authentieke natuursteen tegels in dit tijdloze kleurengamma. Of ben je misschien op zoek naar mozaïektegels (keramiek of glas)? Bekijk dan onze vele mozaïektegels in grijstinten of grijs gemengd met kleur. Ook combinaties met glas, aluminum en natuursteen steentjes zijn mogelijk.

Waarom Priggo.nl?

Bij Priggo.nl vind je een groot assortiment grijze tegels. Onze voorraad is het grootst van Europa en we kunnen altijd snel leveren. Bovendien garanderen we lage prijzen en kun je een bestelling tot 14 dagen na aankoop retourneren. Wil je eerst kijken of een tegel wel in je interieur past? Dan kun je bij ons een gratis tegelmonster bestellen. Voor vragen staan we altijd klaar met ons vakkundige klantenteam.