Filter op

Tegelkruisjes

Voor een mooi afgewerkte tegelvloer- of muur zijn tegelkruisjes onmisbaar. Deze kleine, kunststoffen kruisjes plaats je tussen de tegels en zorgen dat de tegels op exact dezelfde afstand van elkaar liggen.
 
Bij Priggo.nl vind je tegelkruisjes van verschillende afmetingen. Wil je een brede voeg tussen de tegels voor een landelijke uitstraling? Dan kies je een tegelkruisje van een groot formaat. En voor een smalle voeg ga je voor een smal kruisje.

We hebben voegkruisjes voor gerectificeerde tegels, waarbij je kunt werken met een smalle voeg van 2 à 3 millimeter (dit geeft een moderne, strakke uitstraling). Voor het leggen van niet-gerectificeerde tegels hebben we kruisjes voor voegen met een breedte van 4-5 millimeter.

Scherpe prijzen

Onze tegelkruisjes worden aangeboden tegen lage prijzen en zijn direct uit voorraad leverbaar zodat je snel verder kan werken. Wij leveren op een dag naar keuze. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop! Heb je moeite met het kiezen van de juiste voegkruisjes? Dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij weten alles over het leggen van tegels en staan je graag bij met je project.

Andere hulpmiddelen

Naast tegelkruisjes vind je bij tegelspecialist Priggo.nl alle andere hulpmiddelen voor het verwerken van tegels zoals tegelsnijders, spanen en schoonmaaksponzen. Naast gereedschap vind je ook bouwmaterialen zoals cement, lijm, voegmiddel en materialen om ruimtes waterdicht te maken. Kortom: alles wat je nodig hebt voor het leggen van tegels bestel je hier gemakkelijk en goedkoop.