Filter op

Op Tegelgereedschap

Filter op
Merk
  1. Fix Plus (43)
Prijs
  1. 5
    150

Tegel Levelling Systems

Als je tegels gaat leggen is het belangrijk dat ze allemaal op dezelfde hoogte komen. Professionals willen niet meer zonder tegel levelling systems en ook voor doe-het-zelvers is het fijn hulpmiddel. Bij ons bestel je onder meer het complete starter set van Genesis; geschikt voor alle soorten tegels. Tevens hebben we sets in huis van Rubi en Forbo (inclusief tegeltang om makkelijk de keggen of wiggen op de juiste hoogte te plaatsen). Je bestelt al een tegel levellingsysteem vanaf €44,50.

Tegel levelling systems gebruiken

Met een tegel nivelleersysteem maak je de bovenkant van tegels gelijk in niveau. Hierdoor krijg je een vlakke bovenkant zonder opstaande randen en een voegbreedte die overal gelijk is. Doe je dit niet, dan loop je het risico op oneffenheden of verzakkingen, bijvoorbeeld doordat er krimp ontstaat wanneer de tegellijm aan droogt. 

Het tegel levelling systeem zorgt ervoor dat de tegels tijdens de afwerking op hun plek blijven en je tegelmuur- of vloer prachtig vlak is. Wat heb je nodig? Je start met de clips, die tevens als voeg afstandhouder dient. Vervolgens schuif je de wig, keg of spies eenvoudig in de clip. De clips zijn niet herbruikbaar maar de keggen wel. Vervolgens kun je eenvoudig met de tegeltang de gewenste hoogte instellen. Na het drogen van de tegellijm, en voor het voegen verwijder je makkelijk de herbruikbare keggen en breek je de clips af. En klaar! Je hebt nu een vlak resultaat!

Hulp bij tegels leggen

Tegels leggen wordt eenvoudig met de bouwmaterialen en -gereedschappen van Priggo.nl. Bekijk hier al ons tegelgereedschap, met onder meer tegelsnijders, tegelkruisjes, troffels, spanen en schoonmaaksponzen. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte tegelvloer. Heb je vragen over onze producten, bestellen of het leggen van tegels? Onze klantenservice staat je graag te woord!