Filter op

Lijmspanen en lijmkammen kopen

Excuses, deze producten zijn tijdelijk uitverkocht! Vraag hier alvast een offerte aan.

Een spaan is een onmisbaar stuk gereedschap voor het leggen van tegels. Er zijn verschillende soorten voor verschillende doeleinden. Zo verkopen we voegspanen voor nette voegafwerking (zie ook ons assortiment voegmiddelen), maar ook lijmspanen om hechtmiddel aan te brengen op de ondergrond waar de tegels gelegd worden. Als je in één keer veel lijm of voegmiddel op een vloer wil aanbrengen gebruik je een troffel, waarna je met een spaan, lijmkam of voegbord kunt gaan afwerken. We hebben zowel harde voegborden voor het werken met epoxy en zachte voegborden met spons voor het aanbrengen van voegmortels.

Spanen en andere benodigdheden

Naast een zeer ruim assortiment tegels voor zowel binnen- als buitenshuis biedt Priggo.nl je alle gereedschappen en materialen om tegels te leggen. Deze zijn zowel geschikt voor professionals als handige doe-het-zelvers. Zo zijn onze tegelsnijders, tegelkruisjes en tegellijm altijd direct uit voorraad leverbaar tegen gegarandeerd scherpe prijzen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor het leggen van tegels vind je bij ons.

Het gemak van Priggo.nl

Een spaan en alle gereedschappen en materialen gevonden die je nodig hebt voor je project? Bestel ze dan eenvoudig online en wij bezorgen ze bij jou thuis op een dag die jou het beste schikt. Onbedoeld het verkeerde product besteld? Binnen 14 dagen kan je het gewoon ruilen. Heb je vragen over onze producten of het leggen van tegels? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.