Filter op

Schoonmaaksponzen

Tijdens het leggen van tegels is een schoonmaakspons onmisbaar. Een spons wordt gebruikt om tijdens het aanbrengen van de voegen te voorkomen dat er vuil in de voegen of op het tegeloppervlak achterblijft. Bij ons vind je een ruim assortiment schoonmaaksponzen voor tegels. Om een voorbeeld te geven: de handige Starlike Wit Spons, zowel met als zonder handvat te gebruiken en speciaal bedoeld om overtollig epoxy voegmiddel te verwijderen.

Schoonmaaksponzen voor tegels bestellen

Naast schoonmaaksponzen vind je bij ons ook alle andere benodigdheden voor het leggen van tegels en het afwerken van je tegelklus. We verkopen alle denkbare bouwmaterialen online: van cement en mortels tot kimband (om de badkamer waterdicht te maken). Ook het benodigde gereedschap voor de betegeling van je vloer of wand vind je bij ons. Denk aan tegelsnijders,lijmspanen, troffels en vele andere gereedschappen. Dankzij ons zeer complete aanbod kopen zowel professionals als particulieren bij Priggo.nl.

Het gemak van Priggo.nl

Bestellingen boven de 350 euro leveren we gratis bij je thuis af. Dat doen we op een door jou gekozen dag, zodat we nooit ongelegen komen. Verder kun je altijd binnen 14 dagen ruilen. Heb je vragen over onze producten, service of over het leggen en schoonmaken van tegels? Onze vakkundige tegelspecialisten geven graag antwoord op al je vragen.