Filter op

Mosa

Bij dé tegelspecialist Priggo.nl vind je een ruim aanbod van het A-merk Mosa. Dit is een Nederlands merk dat is gespecialiseerd in moderne tegels. De tegels zijn multi-inzetbaar: je koopt ze voor het terras, badkamer, woonkamer of voor aan de wand. Mochten wij het model dat je zoekt niet verkopen; laat het ons weten. Dan vragen wij direct een offerte aan - je krijgt gegarandeerd de beste prijs!

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mosa: 130 jaar ervaring

Mosa is een Nederlandse product waarbij design en innovatie voorop staan. De tegels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze kenmerken zich tevens door hun hoge kwaliteit die op een duurzame manier worden geproduceerd. Mosa wordt door vele architecten aanbevolen en gebruikt in interieurs.

Mosa verkoopt met name ongeglazuurd keramiek, met als best verkochte model de vloertegel Ultragres Terra Maestricht. In deze serie lijkt geen enkel exemplaar op het andere - met een speciale techniek creëert men een natuurlijk effect. De Terra Maestricht is zeer vlak, zeer hard en uiterst slijtvast en goed bestand tegen vorst. Voor extra veiligheid is deze toptegel ook verkrijgbaar met reliëf-uitvoering die slippen verhinderd.

Altijd op voorraad

Maar de tegels van Mosa zijn ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen, zoals glanzend keramiek of ijzersterk roestvrij staal. Eén van de bestverkochte modellen is deze zilvergrijze tegel van quartzite (een hoogwaardig type natuursteen). Makkelijk besteld voor slechts 6,00 euro per stuk. Voor vragen over Mosa, bestellen of technische vragen staat onze klantenservice voor je klaar!

Wanneer je de perfecte tegels van Mosa hebt gevonden kunnen wij deze direct uit onze grote voorraad tegels leveren. Als je vandaag bestelt, heb je het morgen in huis. Je kunt ook kiezen voor een andere leverdag.