Klantenservice

Retourkosten & terugbetalen

Het retourneren van de bestelling is voor je eigen rekening. Wij storten bij volledige retourzending wel de heenreis terug, maar niet de terugreis. Met andere woorden, het volledige orderbedrag wordt terug gestort.

De kosten van het retourneren

-       Zelf retour brengen is GRATIS

-       Zelf terug sturen, kosten voor uw eigen rekening.

-       Ophaalservice groot transport €100,- binnen Nederland

Wij hebben geen antwoordnummer.

Retourenkosten i.v.m. het niet aanwezig zijn/aannemen binnen de normale afleverpogingen worden doorberekend aan de klant, dit bedrag word door ons in mindering gebracht op de credit nota. De kosten en aantal levermomenten variëren per transporteur. Deze gegevens u aanvragen via info@priggo.nl indicatie voor postpakketen post.nl / DHL €20,- en het niet kunnen leveren voor pallet transport €50,- binnen Nederland en Belgie €85,-  

Terugbetalen

Terugstorting vindt altijd plaats via dezelfde betaalmethode als de bestelling betaald is. Afhankelijk van de verwerkingstijd storten wij het orderbedrag na verwerking van de retour direct terug. Heb je je bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan ontvang je binnen 2 dagen na verwerking van de retour en uiterlijk 14 dagen na de retourmelding het orderbedrag terug.

Aanvullende of afwijkende bepalingen voor retouren zie algemene voorrwaarden. 
Link voor de voorwaarde