Klantenservice

Garantie

PRIGGO verkoopt iedere dag veel. Veel producten, aan veel tevreden klanten. Wij willen niet alleen dat je blij bent met je aankoop, maar ook daarna. Heeft je product ondanks onze zorg toch een defect, dan doen we er alles aan om dit voor je op te lossen. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Op al onze producten krijg je tenminste 3 jaar EXTRA Priggo garantie. We lossen dan ook iedere geldige garantie aanvraag op! Twijfel je of je beschadiging of defect aan jouw product onder de garantievoorwaarden valt ? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bij iedere garantie aanvraag volgen we onze garantievoorwaarden die je vindt in onze algemene voorwaarden  uiteraard de wet, Wil je meer weten over je rechten als consument tijdens een garantie aanvraag, kijk dan ook op de website van ConsuWijzer. De plek waar de overheid consumenten informeert.