Klantenservice

Bestelling plaatsen tegelmonsters

De kosten voor een tegelstaal liggen tussen € 0,99 en € 10,- per stuk.

Je betaalt een bijdrage voor deze service voor het verzendklaar maken, verpakkingsmateriaal en transport deze kosten zijn €50,-


Het bestellen van tegelstalen is even eenvoudig als het plaatsen van een reguliere bestelling. Als een staal beschikbaar is voor een product, kunt u deze gemakkelijk bestellen door op "Bestel een proeftegel 10x10cm" te klikken, onder de groene "in winkelwagen" knop. Als er geen mogelijkheid is om een staal te bestellen, is er geen tegelstaal beschikbaar voor dat product. U kunt een verzoek indienen via e-mail.

Tegelstalen zijn een service van Priggo en hoeven niet te worden geretourneerd. Het terugsturen van stalen is milieubelastend en willen wij bij Priggo graag voorkomen. Stalen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

U kunt tot maximaal 4 stalen per adres bestellen. Onze stalen dienst biedt een beperkte selectie; als u meer producten wilt bekijken, raden we aan om onze showroom te bezoeken. Wij behouden ons het recht voor om stalenbestellingen te annuleren indien wij vermoeden dat de stalen service misbruikt wordt.