Filter op

Tegelstroken

Tegelstroken of tegelstrips zijn luxe tegels voor wand en vloer. Deze zijn verkrijgbaar als keramische- of natuursteen stroken of als listello's. Listello's zijn keramische tegelstroken of mozaïekstroken die specifiek als decoratieve tegelstrip zijn bedoeld. Je komt deze variant vooral tegen op het toilet en de badkamer. Je kunt er de hele ruimte mee betegelen, of voor een specifiek gedeelte gebruiken, bijvoorbeeld een deel van de wand of de inloopdouche of de achterwand op het toilet.

Extra accent

Gebruik tegelstroken om een speels accent aan te brengen en de vloer of wand er meer uit te laten springen. Ze worden gezaagd van vloertegels, zodat je op de wand een extra accent kunt aanbrengen dat matcht met de vloertegel. Onze stroken zijn verkrijgbaar in vele breedtes (5 centimeter / 10 centimeter / 15 centimeter / 20 centimeter). Denk ook aan muretto's. Dit zijn tegelstroken van diverse breedtes en lengtes op een interlock-matje, zodat je zelf geen patroon hoeft te maken.

Allerlei tegelstroken

En dat zijn slechts enkele opties. Ons aanbod is het grootste van Europa en bevat vele mozaïektegelstroken, moderne egale tegelstroken en rustieke steenstrips. Voor elke woonstijl is iets te vinden. Natuurlijk hebben we ruime keuze in bijpassende vloer- en wandtegels, zoals de mozaïektegel of een mooie effen exemplaar. Wil je even rustig kijken of een tegelstrook bij jouw, toilet, badkamer of keuken past? Bestel dan een gratis tegelmonster. Keuze gemaakt? Bestel dan gauw en we leveren je bestelling op een dag af dat het jou goed uitkomt.