Filter op

Toilet Tegels

Tegels op het toilet: het oogt lekker strak en is aangenaam hygiënisch. Bekijk hier onze scherp geprijsde toilet tegels van diverse A-merken. Zowel in muurtegels als vloertegels voor op het toilet hebben wij volop keuze.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Moderne toilet tegels

Veel mensen willen op het toilet moderne en eenvoudige betegeling. Een van onze bestverkochte modellen is bijvoorbeeld deze vloertegel in ingetogen matzwart. Maar schrik niet terug voor een beetje experimenteren en van het kleinste kamertje in huis een blikvanger te maken. Doe een keer niet alleen standaard wit op de wand, maar wissel af met kleurrijk mozaïek, kies voor een tegelstrook of trek de vloertegel door op de achterwand voor een luxe effect.

Koopjes

Alle toilet tegels vind je bij Priggo.nl gegarandeerd voor lage prijzen. Er zijn een paar absolute koopjes tussen, zoals onze glanzende witte huismerk wandtegels voor slechts 8,50 euro per vierkante meter. Laat je niet misleiden door onze lage prijzen: alle toilet tegels die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en eerste keus. Bovendien geeft Priggo.nl steevast ten minste drie jaar eigen garantie bovenop de standaard garantie van de fabrikant.

Onze toilet tegels zijn direct leverbaar uit onze grote voorraad. Hulp nodig, technische vragen of wil je iets weten over een specifiek type tegel? Neem dan gerust contact met onze tegelspecialisten op. Zij adviseren je graag bij je project. En vergeet niet dat je altijd gratis tegelmonsters kunt bestellen!