Filter op

Garagetegels

Bij garagetegels zijn de functionele eigenschappen minstens zo belangrijk als de uiterlijke kenmerken. Garagetegels krijgen gedurende hun leven het een en ander te verduren. Hier vind je alle garage tegels van Priggo.nl, die goed bestand zijn tegen vetten, zuren en zijn slijtvast. Met onze tegels kan je garagevloer tegen een stootje en kun je er lang en zorgeloos van genieten. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Garagevloer betegelen

Bij ons vind je vele verschillende modellen garage tegel van onder meer de kwaliteitsmerken Avangarde, Paradys en het Priggo-huismerk. Deze garagetegels komen in verschillende kleuren en formaten. Naast garagevloer tegels bieden wij ook andere stevige tegels voor buitengebruik aan, zoals terrastegels, dakterrastegels en balkontegels aan. Allemaal tegen scherpe prijzen en altijd uit voorraad leverbaar zodat je snel je garagevloer kunt leggen.

Tegels garagevloer vergelijken

Heb je nog geen keuze tussen de beschikbare garage vloertegels kunnen maken? Geen probleem. Wij bieden je de mogelijkheid om eerst tot vier gratis monstertegels te bestellen om te kijken welk type goed bij de garage past. Blijken de bestelde producten na ontvangst toch niet te voldoen aan de verwachtingen? Geen probleem, je hebt 14 dagen bedenktijd. Mocht je vragen hebben over onze garagetegels of het op de juiste manier betegelen van je garage? Ons team van tegelkenners en specialisten voorziet je met plezier van een antwoord!