Filter op

Metrotegels

Metrotegels zijn klassieke, rechthoekige keramische tegels die hun naam danken aan het feit dat ze oorspronkelijk gebruikt werden in de Parijse metrostations. Doordat traditionele metrotegels een glimmend oppervlakte hadden en hoekige randen, verspreidden deze tegels het licht goed in de donkere metrostations.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vandaag de dag zijn deze tegels populair in onder meer de badkamer en keuken. Hier geven ze een stijlvolle en mondaine look. Bij ons zijn diverse varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld glanzende metrotegels met ivoorlook. Ook modellen in de traditionele kleuren vind je hier, zoals witte en zwarte. Zelfs mini metrotegels vind je bij ons - een uniek onderdeel van het assortiment. Wij hebben altijd de meest trendy modellen in huis.

Veilige keuze

Metrotegels zijn bestand tegen hitte, vocht, vlekken en vuil en hebben weinig onderhoud nodig. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor in de badkamer, keuken of op het toilet. Niet voor niets werden ze vroeger veel toegepast in slagerijen. Behalve ruimtes waar snel vocht en vuil ontstaat, worden metrotegels vanwege hun aansprekende stijl tegenwoordig overal in huis toegepast. Zo worden ze vaak gebruikt als betegeling van de achterwand van de keuken. Zowel in klassieke als moderne en retro woonstijlen komen ze tot hun recht. Sommige varianten zijn ook verkrijgbaar als tegelstroken.

Gemakkelijk bestellen

Heb je de perfecte Parijse metrotegels gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk bij Priggo.nl. Wij leveren je bestelling bij jou thuis af op een dag die jou uitkomt. Nog geen keuze kunnen maken? Maak dan gebruik van onze service om je gratis tegelmonsters toe te sturen zodat je op je gemak verschillende tegels met elkaar kunt vergelijken. Hulp nodig bij je keuze, of vragen over metrotegels online kopen en toepassen? Je kunt altijd terecht bij onze vakkundige tegelspecialisten. Aarzel niet en mail of bel ons!