Filter op

Keramisch Parket

Keramisch parket is een relatief nieuw materiaal. Het combineert het gemak van keramiek met de warme uitstraling van hout. Dit type vloerbedekking wordt ook wel houtlook tegels genoemd. Op deze pagina vind je het gehele assortiment keramisch parket van Priggo, inclusief bijpassende tegelplinten.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Keramisch parket: 'houten' uitstraling

Keramisch parket komt in de vorm van langwerpige tegels tot wel 180 centimeter lang. Er zijn ook extra brede maten beschikbaar, zoals de populaire maat 30x120 centimeter. Overigens kun je niet alleen de vloer met houtlook tegels bekleden; het materiaal is ook prima te gebruiken voor de wanden en vochtige ruimtes als de badkamer.

Onderhoudsvrij

Het grote voordeel van keramisch parket is dat het veel minder aandacht vraagt dan een echte houten vloer. Keramiek is vrijwel onderhoudsvrij en slijtvast. Je zult bij het lopen geen kraakje horen. Verder combineert het materiaal goed met vloerverwarming en houdt de warmte beter vast dan welke andere vloerbedekking dan ook. Tegelijkertijd heeft keramisch parket wel de warme en mondaine uitstraling van een houten vloer. Neem onze variant Jungle Brown: fraaie houtlook tegels met zelfs een voelbare houtnerf.

Gratis tegelmonster

Kijk hier rustig welk type keramisch parket past in jouw woon-, slaap of eetkamer. Links in de balk kun je filteren op kleur en andere eigenschappen. Keuze gemaakt? Dan leveren wij de bestelling bij je thuis af op een moment dat het schikt. Eerst even uitproberen hoe het staat? Bestel dan een gratis tegelmonster!