Filter op

Zwarte Tegels

Hier vind je al onze zwarte tegels voor woonkamer, keuken, badkamer en alle andere ruimtes in het huis. Zwarte tegels geven het interieur een stijlvolle look. Je bestelt ze op Priggo.nl al vanaf 7 euro per vierkante meter.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zwarte tegels in huis

Zwarte tegels zijn zowel als wand- en als vloertegel populair. Je kunt ze in alle ruimtes van het huis inzetten voor een moderne en stijlvolle look. Ze zijn verkrijgbaar in glanzende en matte varianten en in verschillende formaten (tot wel 60 bij 60 centimeter groot). Ook kun je kiezen voor een vlak/glad oppervlak of juist reliëf (ook wel: slate-oppervlak). Links kun je de zoekopdracht filteren op je voorkeuren.

Zwarte tegels hoeven niet saai te zijn. Neem de bijzondere, minimalistische mozaïektegel Lava van het Italiaanse merk AlfaMosaico. Bekijk ook de mozaïektegels die zwart met andere kleuren combineren. Voor een extra luxe look ga je voor tegels in zwart marmer van ons huismerk; direct uit Italië en Turkije. Om een zwart betegelde vloer af te maken kun je bij ons ook zwarte tegelplinten bestellen.

Waarom Priggo.nl?

Bij Priggo.nl vind je een groot aanbod zwarte tegels. Onze voorraad is het grootst van Europa en we kunnen altijd snel leveren. Bovendien garanderen we lage prijzen en kun je een bestelling tot 14 dagen na aankoop retourneren. Wil je eerst kijken of een tegel wel in je interieur past? Dan kun je bij ons een gratis tegelmonster bestellen. Voor eventuele vragen staan we altijd klaar met ons serviceteam.