Filter op

Witte Tegels

Hier vind je al onze witte tegels voor alle ruimtes in huis: keuken, woonkamer, toilet, badkamer en meer. Deze tegels geven een frisse look en zorgen voor lichtheid in het interieur. Je bestelt ze op Priggo.nl al vanaf €8,50 per m2.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Witte tegels in huis

Witte tegels zijn zowel als wand- en als vloertegel populair. Je kunt ze in alle ruimtes van het huis inzetten. In de badkamer en op het toilet geven tegels een fris gevoel. In de keuken, hal of woonkamer ogen ze modern en bevorderen ze de lichtheid in huis. Ze zijn verkrijgbaar in glanzende en matte varianten.

Witte tegels hoeven niet saai te zijn. Neem onze glazen mozaïektegels met minimalistisch vierkantjesmotief. Of wat te denken van deze stoere steenstrips van het model Palermo. Klassiek wit, maar wel met een trendy look. Om je interieur helemaal af te maken kun je bij Priggo.nl ook witte tegelplinten bestellen.

Waarom Priggo.nl?

Bij Priggo.nl vind je een groot assortiment witte tegels. Onze voorraad is het grootst van Europa en we kunnen altijd snel leveren. Bovendien garanderen we lage prijzen en kun je een bestelling tot 14 dagen na aankoop retourneren. Wil je eerst kijken of een tegel wel in je interieur past? Dan kun je bij ons een gratis tegelmonster bestellen. Voor eventuele vragen staan we altijd klaar met ons klantenteam.