Filter op

Steenstrips

Steenstrips zijn langwerpige tegels met de fraaie uitstraling van echt steen. Ze komen in de varianten keramische steenstrips, natuursteenstrips en de steeds populairder wordende 'bricks': strips met een keramische baksteenlook. Je kent steenstrips wellicht uit de betere restaurants en hotels. Niet voor niets worden ze daar vaak gebruikt. Ze zorgen voor een stijlvolle sfeer in elk interieur en worden steeds populairder in de woonwereld. Ze passen bij een landelijke interieur en geven moderne ruimtes een stoer randje.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hele ruimtes of een deel

Met steenstrips kun je desgewenst hele ruimtes betegelen, zoals de serre, (wijn)kelder of de badkamer. Ze geven de hele ruimte dan een stijlvolle en stoere sfeer in de hele ruimte. Ze zijn ook buiten te gebruiken: denk aan de gevels, de schutting en de zijmuren van het balkon of terras. Of kies voor een enkele strook of wand: in de douchecabine, boven het aanrecht of rondom de open haard. Met steenstrips kun je een mooi contrast vormen met andere tegels in huis. Denk aan een wand van glanzende vierkante tegels, met daartussendoor een strook robuust steen.

Stoere steenstrips

Ons assortiment bevat strips met een landelijke uitstraling, zoals de zandkleurige Venezia-tegels. Er zijn ook ingetogen en strakke modellen, zoals de Palermo in matgrijs of de hagelwitte Harman. Wil je even kijken of jouw keuze daadwerkelijk bij jouw inrichting past? Bestel dan gerust enkele gratis tegelmonsters. Dit is bij alle varianten mogelijk. Ben je professional en bestel je vaak tegels bij ons? Dan kun je rekenen op extra kortingen. Tot slot: heb je vragen over steenstrips of onze service? Neem gerust contact op.