Filter op

Portugese Tegels

Duizend jaar geleden introduceerden de Moren Portugese tegels in Europa. Vandaag de dag zijn ze dé trend als vloer- en wandtegel. Deze tegels worden ook wel gezien als patchwork tegels en zijn in veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Bij ons vind je het grootste assortiment scherp geprijsde Portugese tegels: zowel authentieke cementtegels als praktische keramische varianten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Eigenschappen van Portugese tegels

Portugese tegels zijn nog veel te zien in oude huizen. Ze zijn sterk en worden door de jaren heen alleen maar mooier. De cementtegels hebben een natuurlijke slijtage die de tegel mooier maakt en meer doet 'leven'. Bij keramiek is dit niet zo maar geniet je wel van alle praktische voordelen van keramiek. Welk materiaal je ook kiest, Portugese stijl tegls geven elk vertrek een warme, authentieke sfeer. Door de rijkheid in beschikbare kleuren, patronen en formaten zijn er een oneindig aantal combinaties mogelijk om je keuken, badkamer of toilet te decoreren.

Waarom Priggo.nl?

Ben je enthousiast geworden over Portugese tegels? Dankzij onze grote voorraad heb je ze na bestelling snel in huis. Wil je liever eerst je favoriete Portugese tegels vergelijken? Dan bieden wij de mogelijkheid om gratis tegelmonsters te bestellen. Zo kan je op je gemak kijken welke het beste bij jouw woonsmaak aansluiten. Keuze gemaakt? Bij het afrekenen kun je een dag en tijd selecteren waarop het jou uitkomt dat wij de Portugese tegels komen bezorgen. We maken het je graag gemakkelijk.