Filter op

Natuursteen

Tegels van natuursteen in huis worden steeds geliefder. Natuursteen kan diverse woonsferen creëren. Landelijk – maar ook modern en klassiek. Denk aan zwart-wit marmer, een tijdloze stijl die terug is van weggeweest. Op deze pagina vind je al onze natuursteen tegels, van materialen afkomstig uit onder andere Italië, Turkije en Azië. De materialen en afwerkingen lopen uiteen van gezoet of getrommeld hardsteen tot gepolijst natuursteen. Kijk rustig rond wat aansluit op jouw smaak!

Wat zijn natuursteen tegels?

Natuursteen is de verzamelnaam voor materialen die rechtstreeks uit de natuur worden gehaald. Marmer tegels zijn een bekend voorbeeld, net als graniet. Sommige typen natuursteen worden achteraf bewerkt. De authentieke uitstraling blijft echter kenmerkend. De ongelijke structuur – soms met putjes en kuiltjes – en grillige kleurpatronen in het oppervlak verraden dat het uit de natuur komt.

Je komt natuursteen tegels vaak tegen in tuinen en op terrassen, maar steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden binnenshuis. Wat te denken van een beige stenen vloer in de hal en de woonkamer, of witmarmeren mozaïektegels in de badkamer? Het materiaal gaat overigens ook heel mooi samen met hout en houtlook materiaal.

Bestellen

Spreekt natuursteen je aan? Hieronder kun je met behulp van de filters links op zoek naar de juiste keuze. Twijfel je over een specifieke tegel? Dan sturen wij je met plezier een gratis tegelmonster op. Heb je eenmaal gekozen, dan leveren wij je bestelling persoonlijk af op een dag naar keuze.