Filter op

Mozaïektegels

Hier vind je onze vele mozaïektegels. Dit bekledingsmateriaal maakt de ruimte kleurrijker en opvallender. Je komt dit soort tegels vaak tegen in de badkamer en keuken of in tuinen en zwembaden. Je kunt mozaïektegels overal gebruiken voor een fraaie en unieke uitstraling.

Glas tot natuursteen

Scroll hier langs alle soorten en merken in ons assortiment. De materialen lopen uiteen van simpel keramiek tot luxe varianten als glasmozaïek, natuursteenmozaïek en marmermozaïek. Ook combinaties van verschillende materialen zijn te vinden. Links op de pagina kun je filters instellen zodat je sneller je match vindt. We bieden een breed palet aan stijlen. Zo kun je kiezen voor verschillende minimalistische mozaïektegels met een strak motief. Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich frivole tegels met bonte kleuren. Dankzij onze grote voorraad hoef je nooit te wachten, maar kunnen we direct leveren. En in het ruime assortiment, slaag je ook voor andere tegels voor keuken, badkamer en woonkamer.

Specialist in mozaïektegels

Priggo.nl is een echte tegelspecialist. Wij vinden het belangrijk om voor iedere smaak een passende wandtegel of vloertegel te bieden. Klanten kiezen voor ons omdat we gegarandeerd de goedkoopste zijn en het grootste aanbod van Europa hebben. Óók als het om mozaïektegels gaat. Wij willen dat het prettig is om klant bij ons te zijn. Daarom kun je bij Priggo.nl onder meer gratis een tegelmonster bestellen. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan brengen wij je bestelling langs op een moment dat het jou uitkomt. Mocht het onverhoopt niet bevallen, dan kun je de gehele order retourneren en gebruikmaken van de 14 dagen bedenktijd.