Filter op

Listello

Listello's zijn ideaal om een groot betegeld oppervlak, in bijvoorbeeld je keuken, badkamer of toilet, op een stijlvolle manier te decoreren. Of je nou gaat voor een klassieke of moderne stijl, de juiste listello's vind je op Priggo.nl. Ze zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en worden tegen scherpe prijzen aangeboden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat zijn listello's?

Listello's zijn decoratieve tegelstroken die gebruikt kunnen worden om een groot, betegeld oppervlak op een sierlijke manier te onderbreken. Ze zijn onder meer populair in badkamer en toilet. Listello's zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals keramiek, natuursteen en combinaties van glas en natuursteen. Zij zijn perfect om een stijlvolle touch aan de ruimte te geven. Door middel van de balk links kun je gemakkelijk filteren op onder meer verschillende merken, materialen en formaten.

Bezorging

Listello-tegels maken jouw badkamer, keuken of wc af. Lastig om een keuze te maken? We bieden je de mogelijkheid om tot vier gratis monsters te bestellen (voor 20.00 uur besteld = volgende dag in huis). Veelal kunnen wij al binnen twee dagen of zelfs één dag leveren. Achteraf betalen is mogelijk en wie veel bestelt kan bij ons rekenen op extra kortingen. Advies nodig over het toepassen van listello's binnen je project? Voor alle vragen kun je contact opnemen met onze vakkundige specialisten. Zowel particulieren als bouwprofessionals staan wij graag bij.