Filter op

Keramische Buitentegels

Hier vind je al onze keramische buitentegels, geschikt voor zowel het balkon, terras als dakterras. De ontwerpen zijn stijlvol egaal of met sierlijk motief. Ook houtlook is een zeer interessante mogelijkheid; hiermee zet je een warme sfeer neer en haal je de sfeer van binnen naar buiten en andersom. Qua formaat heb je keuze uit klein (20 keer 20 centimeter) en groot (60 keer 60 centimeter). Bekijk ons ruime aanbod en bestel keramische buitentegels voor een prettig leefgedeelte buitenshuis.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Prettig buiten leven

Op keramische buitentegels kun je heerlijk ontspannen of gasten ontvangen buitenshuis. Keramiek is slijt- en kleurvast en neemt vrijwel geen vocht op. De zon doet de kleur van de tegel dus niet vervagen en blijft altijd hetzelfde. Verder, door de geringe vochtopname worden de tegels niet snel glad en heeft groene aanslag dus vrijwel ook geen kans om te ontstaan. Keramische buitentegels vergen daardoor weinig tot geen onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden. Je houdt tijd over om te genieten van je tuin! Bovendien is een dergelijke buitenvloer simpelweg stijlvol. Je kunt keramische buitentegels ook combineren met groen. Bedek de tuin gedeeltelijk met tegels voor een kruising tussen een urban- en een klassieke groene tuin.
 
Deze specifieke buitentegels zijn gebouwd op het buitenleven. Ze zijn een betrouwbare ondergrond voor allerlei activiteiten. Dankzij technische ontwikkelingen zijn buitentegels geen lompe stukken steen. Onze keramische tegels doen qua uitstraling niet onder voor binnenvloeren. Op die manier kun je de stijl van binnen 'doortrekken' naar buiten. Dit kun je ook doen door binnentegels te bestellen als outdoor-variant (twee centimeter dikte); dit is bij veel modellen mogelijk.

Keramische buitentegels bestellen

Voor al onze tegels geldt: altijd voor een scherpe prijs. Wil je eerst de proef op de som nemen? Dan kun je bij ons een gratis tegelmonster bestellen. Dankzij onze grote voorraad zijn alle tegels direct leverbaar, op een dag van jouw keuze. Ons Thuiswinkelwaarborg onderstreept dat je met Priggo.nl kiest voor betrouwbare service.