Filter op

Dakterrastegels

Een mooi dakterras vraagt om mooie dakterrastegels. Met een tegelvloer maak je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Goede kwaliteit tegels zorgen er bovendien voor dat je zorgeloos en langdurig van je dakterras kunt genieten. Ze zijn kras- en slijtbestendig en verkleuren nauwelijks onder invloed van zon en neerslag.

Betaalbare dakterrastegels

Tegels voor buitengebruik worden steeds fraaier en steviger. Qua uitstraling doen ze niet onder voor tegels die binnenshuis worden gebruikt. Onze dakterrastegels zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal is slijtvast en bestand tegen zon en eenvoudig schoon te houden. Dat laatste is wel zo prettig als het gaat om buitenruimtes als het dakterras.

Onze dakterrastegels zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. We verkopen enkele extra grote formaten, zoals de tegel Tecno in grijs of antraciet. Met deze tegels betegel je in een handomdraai je hele dakterras - en dat voor nog geen 40 euro per vierkante meter.

Snel geleverd

Bestel je bij ons, dan ben je behalve van lage prijzen ook verzekerd van snelle levering. Onze voorraad is de grootste van Europa, waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Wil je eerst kijken of een tegel past bij jouw dakterras? Dan kun je gratis tegelmonsters bestellen. Veel plezier met het uitzoeken van de ideale dakterrastegels! Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kleur en uitvoering voor jouw project? Dan kun je altijd contact opnemen met onze vakkundige specialisten.