Filter op

Balkontegels

Je balkon is niet af zonder de juiste balkontegels. Bij ons bestel je sterke tegels voor op het balkon die duurzaam en sterk zijn. Ze zijn kleur- en slijtvast, bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te houden. Hier vind je al onze balkontegels in verschillende kleuren en uitvoeringen, altijd van A-merken en voorzien van een natuurlijke uitstraling. Normale verlijming of conventionele verwerking op een vaste ondergrond is bij balkontegels mogelijk.

Verschillende balkontegels

Hier vind je een verscheidenheid aan balkontegels. Priggo.nl heeft de grootste voorraad van Nederland en is actief in heel Europa, hierdoor is je bestelling altijd direct leverbaar. Onze bezorging komt langs op een dag die jou uitkomt. Heb je ook een tuin of terras te betegelen? Al onze balkontegels zijn ook voor deze buitengedeeltes geschikt. Wil je de stijl van je binnenvloer doortrekken naar buiten? Dat kan: veel binnentegels zijn in een extra dikke (2 centimeter) outdoor-variant te koop.

Bovenaan de pagina zie je welke modellen het meest besteld zijn. Een van de toppers is deze matzwarte tegel (20 bij 20 centimeter) die ook verkrijgbaar is in sierlijk zwart-wit vakjesmotief. Liever een groot formaat? Dan kies je bijvoorbeeld voor deze grijze tegel van 60 bij 60 centimeter. Beide modellen bestel je voor een scherpe prijs.

Het gemak van Priggo.nl

Wij bieden je de mogelijkheid om, voordat je tot aankoop overgaat, eerst enkele balkontegels te proberen. Bestel tegelmonsters om thuis op je gemak bepalen welke keuze het best past bij jouw balkon. Ben je je na aankoop toch niet tevreden? Dan halen we ze binnen 14 dagen weer bij je op. Het gehele bestelproces staan we je graag bij als je vragen hebt. Ook tijdens je project helpen onze vakkundige tegelspecialisten je met plezier. Mail of bel daarvoor met onze klantenservice.