Filter op

Hexagon Tegels

Terug van weggeweest: hexagon tegels! Deze trendy tegels bestaan al eeuwen, maar zijn helemaal terug in de interieurtrends van nu. Hexagon betekent letterlijk 'zeshoekig'; deze betegeling oogt dan ook als een honingraat. Door deze afwijkende vorm zijn ze ideaal voor moderne interieurs met een speelse ondertoon. Bij Priggo.nl vind je keramische hexagon wandtegels en vloertegels in diverse kleuren en afwerkingen. Gebruik deze mozaïek als decoratieve afwisseling in de vloer of wand van je badkamer, keuken of toilet. Of wil je een gedurfdere look? Kies er dan voor om de gehele vloer en of wand ermee te betegelen. Hexagon vloertegels zijn ook altijd geschikt om op de wanden door te laten lopen of om enkel op de muur te gebruiken; andersom niet.

Hexagontegels voor elke woonruimte

Hexagontegels nodigen uit om creatief te zijn in de betegeling van je wand of vloer. Zo kun je experimenteren met een patroon in afwisselende kleuren. In de badkamer zet je bijvoorbeeld met witte en lichtblauwe tegels een vrolijke en frisse look neer. In grote vloeren kun je met kleine hexagontegeltjes sierlijke vormen als cirkels en lijnen aanbrengen. Voor extra flair kies je een variant met motief, zoals patchwork. Kortom, met deze bijzondere zeshoektegels kun je het zo levendig maken als je zelf wilt.

Makkelijk online kopen

Vermoed je dat hexagontegels passen bij jouw stijl, maar twijfel je nog over je keuze? Bij ons kun je (bijna) altijd gratis tegelmonsters bestellen (voor 20.00 uur besteld, de volgende dag binnen). Zo kun je op je gemak kijken of één van onze exemplaren geschikt is voor jouw keuken, badkamer of woonkamer. Tot slot: voor hulp en advies bij hexagontegels kun je altijd terecht bij ons team van vakkundige tegelspecialisten. Zij helpen graag bij het kiezen en bieden advies bij het klussen.