Filter op

Voorstrijkmiddel & Tegelprimer

Het is beter om tegels op een ruwe ondergrond te leggen dan op een gladde ondergrond. Voor stevige hechting van tegels gebruik je tegelprimer en voorstrijkmiddel. Net als andere bouwmaterialen voor tegels bestel je deze producten gemakkelijk en goedkoop bij Priggo.nl, dé online tegelspecialist. Vragen over welke materialen je nodig hebt en hoe ze te gebruiken? Bel of mail dan naar onze klantenservice!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toepassing tegelprimer en voorstrijkmiddel

Voorstrijkmiddel, tegelprimer of dispersieprimer verwijzen naar vloeibare middelen die je gebruikt voor een goede hechting van diverse soorten tegels. Je brengt dit materiaal aan als onderlaag voor de lijm, zodat de lijm beter aan de tegel hecht. Het is zowel geschikt voor de wand als voor de vloer. Wij verkopen voorstrijk/primer voor zowel zuigende oppervlakken (beton, steen, cement, gips) als niet-zuigende oppervlakken (tegel/over tegel).
 
Met voorstrijk en primer zorg je voor een duurzame en stabiele hechting van je tegelvloer of -wand aan de ondergrond. Behalve voor de stevigheid is dit ook belangrijk als je vloerverwarming hebt en daarom flex lijm gebruikt. Door het opwarmen en afkoelen van de vloer moet deze lijm goed hechten aan de ondergrond.
 
Hier bestel je diverse soorten voorstrijkmiddel en tegelprimer, en altijd tegen scherpe prijzen. We hebben verschillende extra grote hoeveelheden zoals deze 5-liter voordeelverpakking voorstrijkmiddel van Weber. Onze tegelprimers, voorstrijkmiddelen en al onze andere bouwmaterialen zijn zowel populair bij doe-het-zelvers als bij bouwprofessionals. We leveren bestellingen direct uit voorraad op een dag naar keuze, zodat je snel aan de slag kunt.

Meer bouwmaterialen

Bij ons bestel je ook snel en makkelijk tegellijm, cement en mortels. Voor een nette afwerking van de voegen ga je naar voegmiddel en tegelkit. Tot slot hebben we voor de badkamer kimband en andere waterdichtingsmaterialen. Heb je vragen? Onze vakkundige specialisten kunnen je met elke tegelklus verder helpen. Neem gerust contact op!