Filter op

Voegmiddel

Bestel hier voegmiddel voor een nette en stevige afwerking van je tegelvloer of -wand. Bij Priggo.nl vind je voegmortel van Beamix, Litokol, Weber, Eurocol en Schonox. Met voegmiddel voor tegelvoegen geef je het tegelwerk een nette afwerking, maar het zorgt er ook voor dat je maatafwijkingen in de tegels kunt opvangen en voor meer grip. Verder voorkomt een tegelvoeg scheurvorming en andere schade. Net als onze andere bouwmaterialen bezorgen wij je bestelling snel op een dag naar keuze.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voegmiddel kiezen

In ons assortiment vind je bijna alle kwaliteitsmerken. De keuze is ruim: zo kun je kiezen tussen verschillende hoeveelheden, waaronder grote 16 kilo-emmers of 25 kilo voordeelzakken. Ook hebben we enkele speciale varianten, zoals epoxy voegmiddel (ook wel twee-componentenvoegmiddel genoemd) zoals Litokol Starlike. Epoxyvoegmiddel is vocht- en vuildicht en verkleurt niet in de loop van de tijd. Je kunt hierbij kiezen voor de monomix epoxy-variant: hiermee kun je tegels voegen zonder lijmende werking. Kies voor Litokol Starlike als je mozaiektegels wilt verwerken. Starlike heeft namelijk ook een lijmende werking en is daardoor met name ideaal voor het verwerken van glasmozaiek. Je kunt direct na het verlijmen starten met afvoegen, zonder eerst het overtollige tegellijm te moeten verwijderen. Verlijmen en voegen in één handeling!
 
Ga je badkamertegels voegen of in andere vochtige ruimtes voegen aanbrengen? Kies dan een waterdichte variant. Vaak te herkennen aan de afkorting WD of perfect finish. Verder is bij het kiezen van het juiste voegmiddel de kleur van het product belangrijk. Bij alle producten staat aangegeven welke kleur het middel heeft (zie het vierkantje rechtsonder in de afbeelding). Alle tinten zijn beschikbaar: je vindt bij ons zelfs voegmiddel met glinstereffect en het eerder genoemde Starlike-middel in alle kleuren van de regenboog. Denk goed na over de kleur. Kies je voor een middel dat lichter dan de tegels is, dan valt de voeg minder op. Met een meer donkere of fellere voeg geef je juist een extra accent (ook ogen ze minder snel vuil).

Overige bouwmaterialen

Je vindt bij Priggo.nl alle denkbare bouwmaterialen. Zo koop je bij ons reinigingsmiddelen voor voegen en impregnanten om voegen te beschermen tegen vuil. Alvorens je de voegen gaat dichtstrijken, hecht je de tegels eerst vast met tegellijm of met cement of mortel. Als je gaat lijmen gebruik je van tevoren voorstrijkmiddel (ook wel bekend als tegelprimer), zodat de tegels goed hechten aan hun ondergrond. Verder bestel je voor het vochtdicht maken van natte ruimtes kimband en andere producten voor waterdichting. Vragen over het voegen of opnieuw voegen van tegels? Neem gerust contact op met onze specialisten! Zij weten de 'ins en outs' en helpen je graag bij je tegelklus.