Filter op

Tegellijm

Hier vind je alle soorten tegellijm voor een lage prijs. Wij hebben een breed assortiment met producten van de kwaliteitsmerken Beamix, Litokol, Weber, Eurocol en Shönox. We verkopen vele soorten tegellijm in zowel pasta- als poedervorm. Beide hebben hun eigen voordelen. Zo is bij pasta de extra kleefkracht handig (vooral voor de muren) en het feit dat je pasta niet hoeft aan te maken en dus direct kunt starten.

Tegellijm (en andere bouwmaterialen) leveren wij direct uit voorraad, en altijd tegen een lage prijs. Vragen over tegels lijmen of het vinden van de juiste lijm voor jouw klus? Stel ze aan onze vakkundige tegelspecialisten!

De juiste tegellijm kiezen

Voor elk type tegel en ondergrond is een geschikte variant te vinden. In het assortiment vind je onder meer tegellijm voor mozaïek, vloeren en wanden. Ook bieden we onder meer flex poedertegellijm; een aanrader voor bij vloerverwarming en ondergrond die uitzet of krimpt. Ook voor luxe materialen als natuursteen en marmer hebben wij de juiste lijm in huis. Ga je mozaïek lijmen? Dan is Starlike Epoxy lijm ideaal.
 
In de afbeeldingen staat aangegeven welke kleur de lijm heeft. Poedertegellijm vind je in de kleuren wit en grijs. Voor marmer, natuursteen en mozaïek gebruik je witte lijm (om te voorkomen dat de kleur van de lijm door de tegel heen kleurt). Voor alle overige betegeling kun je grijze lijm gebruiken.

Meer bouwmaterialen

Als online tegelspecialist verkopen wij alle denkbare bouwmaterialen. Belangrijk als je tegels gaat verlijmen is voorstrijkmiddel (ook wel tegelprimer) voor een optimale hechting aan de ondergrond. Ook cement en mortels voor het leggen van je tegelwand- of vloer bestel je bij ons. Voor een nette afwerking van de voegen ga je naar voegmiddel en tegelkit. En voor het vochtdicht maken van de badkamer bestel je kimband en andere waterdichtingsmaterialen. Veel succes met je tegelklus!