Filter op

Tegelgereedschap

HHier vind je ons gehele overzicht tegelgereedschap. Zoek je professionele gereedschappen voor veelvuldig en veeleisend gebruik? Of basic spullen voor af en toe een tegelklus? Slimme vakmannen kiezen voor Priggo.nl. Zowel professionele tegelzetters als doe-het-zelvers weten ons te vinden. Wil je meer weten over welk tegelgereedschap je nodig hebt voor een optimale tegelvloer of -wand met professionele look? Dan mag je altijd contact opnemen met onze vakkundige tegelspecialisten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tegelgereedschap: het snijden en leggen

Voor het op maat snijden van tegels is goed gereedschap onmisbaar. Bij ons bestel je zowel tegelsnijders als de (extra) snijwieltjes waarmee je deze gebruikt. Onze snijgereedschappen zijn sterk, makkelijk in gebruik en geschikt voor vele typen tegels. Voor het leggen van tegels heb je lijmspanen/lijmkammen en troffels nodig. Hiermee breng je cement, mortel of tegellijm netjes en gelijkmatig aan op de ondergrond waaraan de tegels zich moeten hechten. Om cement en andere hechtmaterialen te bestellen ga je naar het gedeelte bouwmaterialen.

Tegelgereedschap: de afwerking

Ook bieden we verschillende hulpmiddelen om je tegelvloer of -wand netjes en strak af te werken. Zo kun je tegelkruisjes gebruiken om de verschillende tegels op gelijke afstand van elkaar te houden. We hebben tegelkruisjes (ook wel voegkruisjes genoemd) in verschillende diktes, afhankelijk van hoe breed je de voeg wil. Behalve gelijke afstand is ook gelijke hoogte belangrijk: met een tegel levelling system zorg je dat dit goed zit.

Gevonden wat je zocht? Bestel snel en wij leveren jouw gereedschap af op een dag naar keuze. Achteraf betalen is mogelijk. Veel succes!