Filter op

Troffels

Excuses, deze producten zijn tijdelijk uitverkocht! Vraag hier alvast een offerte aan.

Een troffel is een schepvormig gereedschap om cement of tegellijm aan te brengen en gelijkmatig te verdelen op de ondergrond. Er zijn vele verschillende soorten troffels voor verschillende projecten. Het juiste exemplaar vind je tegen scherpe prijzen bij Priggo.nl.

Troffels en hechtmiddelen

Troffels zijn hulpstukken om hechtmiddelen aan te brengen op de ondergrond zodat de tegels geplaatst kunnen worden. Bij de online tegelspecialist Priggo.nl vind je alle benodigdheden om tegels te zetten voor een professioneel resultaat. Zo bieden wij verschillende hechtmiddelen aan als tegellijm, cement en mortel en voegmiddel. Heb je vragen over welk hechtmiddel het meest geschikt is voor de door jouw uitgekozen tegels? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Het gemak van Priggo.nl

De juiste troffels gevonden? Bestel ze gemakkelijk en laat ze bezorgen op een dag die uitkomt. We garanderen lage prijzen en al onze troffels zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht een bestelling toch niet aan de verwachtingen voldoen? Dan kun je een bestelling tot 14 dagen na aankoop retourneren.