Filter op

Tegelsnijders

Tijdens het leggen van tegels moeten er tegels gesneden worden om het geheel passend te maken. Bij Priggo.nl vind je een ruim aanbod tegelsnijders. Wij verkopen tegelsnijders van kwaliteitsmerken als Rubi, Genesis (basic), Profix en het Priggo-huismerk. Voor de professional of veeleisende doe-het-zelver is Rubi ideaal. Onze tegel snijders zijn voor elk formaat beschikbaar. Zo hebben we het populaire type tegelsnijder 60 (voor tegels van 60 bij 60 centimeter / 600 bij 600 millimeter), maar ook grotere formaten zijn mogelijk.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tegelsnijders en snijwieltjes

Na intensief gebruik kan het snijwieltje van een tegelsnijder bot worden. Om optimaal gebruik te blijven maken van je tegelsnijder is het noodzakelijk om het snijwieltje te vervangen zodra dit gebeurt. Priggo.nl biedt snijwieltjes aan voor alle typen tegels die bij ons verkrijgbaar zijn. Altijd direct leverbaar - zo loopt jouw tegelklus geen vertraging op.
 
Vragen over het snijden van tegels, of moeite met het kiezen van de juiste tegel snijder? Neem contact op met onze klantenserviceen laat je helpen door onze gespecialiseerde vakmensen!

Alle gereedschappen en materialen

Naast een ruim assortiment tegels bieden wij alle producten aan die jij nodig hebt om de wand- en vloertegels naar jouw keuze te verwerken. Heb je bijvoorbeeld al tegelkruisjes in huis om de tegels op gelijke afstand van elkaar te plaatsen? Ook tegellijm, cement en mortels en andere bouwmaterialen bestel je gemakkelijk op Priggo.nl. Je ontvangt de bestelling altijd op een dag naar keuze.