Filter op

Reparatie

Losse tegels of tegelvloer? Zowel voor doe-het-zelvers als professionals in de (interieur)bouw kunnen bij ons goedkoop online producten voor tegelreparatie bestellen. Holle ruimtes onder de tegels, loszittende tegels of lekkage en beschadigde voegen; het vereist reparatie. Het repareren van tegels hoeft niet moeilijk te zijn, en is vaak goedkoper dan vervangen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Middelen voor tegelreparatie

Bij ons bestel je onder meer verschillende soorten reparatiemortel, zoals Beamix reparatiemortel. Hiermee kun je beschadigingen zoals scheuren, gaten en putjes ongedaan maken door het oppervlak van de vloer of wand weer uit te vlakken. Voor vloeren en beton hebben we speciale soorten mortel in het assortiment. Ook reparatiesets voor het repareren van steenvoegen en het repareren van lekkage bestel je eenvoudig en snel bij ons.

Materialen en gereedschappen online kopen

Wij maken het leggen en repareren van tegels graag eenvoudig met onze materialen en gereedschappen. Bij Priggo.nl ben je altijd verzekerd van goede producten voor lage prijzen. Behalve voor reparatie vind je bij ons ook benodigdheden voor tegelegalisatie.

We hebben nog veel meer tegelgereedschap; tegelsnijders, tegelkruisjes, troffels, lijmspanen, et cetera. Kijk ook naar ons assortiment bouwmaterialen (tegellijm, voegmiddel, kit, cement en meer). Kortom: alles wat je nodig hebt om een perfecte tegelvloer te leggen bestel je hier. Heb je vragen over tegelreparatie of hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Onze vakkundige tegelspecialisten staan je met alle plezier te woord!