Filter op

Kit

Wil je de hoeken en randen in je tegelvloer of -muur afwerken? Priggo.nl levert verschillende soorten kit voor tegels direct uit voorraad tegen lage prijzen. Met dit product zorg je voor het netjes afwerken van betegeling en, belangrijker nog, het waterdicht maken van de hoeken, randen, overbruggingen, vloerplinten en afvoergoten en -putjes. In ons assortiment vind je verschillende kleuren, die passen bij de voeg/tegel/stijl van de ruimte. Zo vind je zwarte kit, evenals varianten in de kleuren jasmijn, zilvergrijs, (transparant) grijs, antraciet en doorzichtig.

Kit voor tegels gebruiken

Bij ons bestel je kit voor tegels en tegelplinten in alle ruimtes van het huis: van keuken tot toilet. Het materiaal is perfect voor het netjes afwerken van betegeling en zorgt ervoor dat het materiaal stevig hecht. Voor het aanbrengen van kit en voegmiddel kun je bij ons handige spanen bestellen. Zo leg je eenvoudig een nette tegelvloer -of wand, of je nu veel of weinig ervaring hebt. Let erop dat je de kleur bestelt die aansluit op de desbetreffende tegels!

Bouwmaterialen en -gereedschappen

Wij zijn dé online tegelspecialist, waar je alle denkbare hulpmiddelen bij het leggen van tegels vindt. Voor het stevig leggen van tegels hebben we de keuze uit tegellijm en cement en mortels. Voor optimale hechting aan de ondergrond verkopen we voorstrijkmiddel (tegelprimer). Ga je de badkamer betegelen, dan kun je die vochtdicht maken met waterdichtingsmateriaal en kimband. Ook voor gereedschap (lijmspanen, troffels, tegelsnijders en meer) ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een vraag over de toepassing van kit of andere producten van Priggo.nl? Neem contact op en onze vakkundige specialisten uit de tegelwereld helpen je met plezier!