Filter op

Kimband & Waterdichting

Alle denkbare bouwmaterialen bestel je gemakkelijk en goedkoop op Priggo.nl. Ook voor kimband en waterdichting zit je bij ons goed met goede producten voor lage prijzen. Bestel snel en we leveren direct uit voorraad op een dag naar keuze, zodat je snel aan de slag kunt.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toepassing kimband en waterdichting

Kimband is een soort tape en gebruik je voor het waterdicht afwerken van overbruggingen tussen de wand en de vloer in de badkamer, inloopdouche en andere natte ruimtes. Met name hoekverbindingen, maar ook rondom doucheputjes, afvoergoten en drains kun je met kimband waterdicht maken en overbruggen. Wanneer je het band op de juiste plek aanbrengt werk je het geheel af met dispersieprimer, kimpasta of afdichtcoating.
 
Kimband is sterk en garandeert jarenlang zorgeloos gebruik van de badkamer zonder lekkages. Onze bouwmaterialen en tegelbenodigdheden zijn zowel populair bij doe-het-zelvers als bij professionals in de bouw. Vragen over het gebruik van onze materialen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Overige bouwmaterialen

Wij bieden als online tegelspecialist alle materialen voor het leggen van tegels. Zo bestel je bij ons ook snel en makkelijk tegellijm. Om het lijmen goed voor te bereiden heb je voorstrijkmiddel en tegelprimer nodig. Bij sommige tegels werk je niet met lijm en dergelijke, maar met cement en mortels, eveneens bij ons te bestellen. Tot slot is er voor de afwerking tussen de voegen voegmiddel en tegelkit. Vragen over je doucheruimte of badkamer(vloer) waterdicht maken? Of andere tegelvragen? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde vakmensen; zij staan je graag bij met je klus.