Filter op

Egalisatie

Voordat je tegels aanbrengt is egalisatiemiddel (ook wel egalisatiemortel) voor de ondergrond soms noodzakelijk. Een vlakke ondergrond is de basis voor een mooi eindresultaat. Alle producten hiervoor vind je bij dé online tegelspecialist Priggo.nl. Wij helpen je graag bij je tegelklus of professioneel project! Met onze tegelbenodigdheden, maar ook door je met persoonlijk advies te woord te staan. Neem daarom gerust contact op.

Tegelvloer egaliseren

Door de ondergrond vlak te maken met egalisatiemortel bereid je deze optimaal voor op een (nieuwe) laag tegels. Wij bieden goedkope tegelegalisatiemiddelen voor in de schuur en garage, voor tegel, laminaat, parket en voor slechte ondergrond en hout. Ook voor het vlak maken van een betonvloer hebben wij het juiste product in huis: hiervoor gebruik je egaline (een cementgebonden mortel, ook geschikt voor cementdekvloeren). Wat voor soort ondergrond je ook moet egaliseren: wij kunnen het juiste middel leveren. Je vindt bij ons alleen producten van topmerken, zoals Beamixl. Tip:voor het beste eindresultaat gebruik je ook een tegel levelling systems. Handig en onmisbaar hulpmiddel om alle tegels op dezelfde hoogte te kunnen verwerken.

Beste service en alle producten

Het juiste egalisatiemiddel voor je te betegelen vloer gevonden? Bestel gemakkelijk online en wij bezorgen het product thuis op een dag dat het goed uitkomt. Naast egalisatieproducten vind je bij ons ook alle overige benodigdheden voor het plaatsen van tegels. Zo vind je bij ons de benodigdheden voor de reparatie van tegels. Verder hebben we alle denkbare bouwmaterialen voor het leggen van tegels in huis. Zo zijn onze tegelsnijders, troffels en spanen altijd direct uit voorraad leverbaar en dat tegen gegarandeerd een lage prijs.