Progetto perla matt perla wandtegel 30.0x60.0cm, lichtgrijs

8711674102984
€ 15,03per m2
€ 16,23 per doos 1,1m2
(6 stuks)
incl. 21% BTW
Progetto perla matt perla wandtegel 30.0x60.0cm, lichtgrijs

Progetto perla matt perla wandtegel 30.0x60.0cm, lichtgrijs

8711674102984
› productdetails
€ 15,03per m2
€ 16,23 per doos 1,08m2 (6 stuks)
incl. 21% BTW

Rekenhulp

(6 stuks)
Totaal
1,08 m2
Prijs
16,23
Direct leverbaar
› bestel proeftegel
  • Webwinkel keur
  • postnl
Productdetails

Omschrijving

Progetto perla matt perla wandtegel 30.0x60.0cm, lichtgrijs

Productspecificaties

Kleur Perla
Finish Mat
Maat 30 x 60 cm
Levertijd Direct leverbaar
Aantal per doos 6
Merk Progetto
Leverancier Kebo
  • Wij bezorgen snel en op afspraak
  • Gratis bezorging vanaf €350,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Nergens goedkoper
  • Betaal veilig: vooraf of pas bij levering

Deel dit product

Bellen?

+31 (0)24 845 49 23

Mailen?

Info voor je bestelt

Bezorgen en verzendkosten

De verzendkosten inclusief overige order- en administratiekosten zijn per bestelling € 9,95 incl. 21% BTW. Bestellingen van meer dan € 350,- worden zonder meerkosten, dus GRATIS bezorgd.

Tegels ontvangen is iets anders, dan een klein pakketje met een paar sokken. Daarom mag jezelf bepalen op welke werkdag je tegels wilt ontvangen. De meeste voorradige producten kunnen binnen uiterlijk 2 werkdagen worden bezorgd.

Tegels bestellen?

Tijdens het verwerken is het belangrijk dat je tegels verwerkt met een uniform batch- en calibernummer. Hiermee kun je controleren dat de volledige partij tegels uit dezelfde productie afkomstig is, zodat je geen onderling kleur- of maatverschil kunt krijgen.

Bij de orderverzameling letten we er goed op dat je een partij tegels ontvangt met een uniform batch- en calibernummer. Wanneer de gewenste hoeveelheid niet aanwezig is in een batch- en calibernummer kan er een langere levertijd ontstaan. Wij nemen dan direct contact met je op om te overleggen.

Het is ook belangrijk om van te voren goed te berekenen hoeveel tegels je nodig hebt. Gebruik onze calculator, zodat je zeker weet dat je niet te weinig bestelt. We kunnen per levering een uniform batch- en calibernummer garanderen; helaas kunnen we dat niet wanneer we tegels later naleveren. Het is dan ook handig om tenminste 1 verpakking tegels te bewaren mocht er ooit een tegel in de toekomst stuk gaan. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje.

Maatvoering tegels 

Bij sommige tegelsoorten wordt de maatvoering aangegeven in een nominale maat. Dit houdt in dat de exacte maat hier van af kan wijken. Bij de productie (het keramische bakproces) ondergaan tegels hoge temperaturen die leiden tot een natuurlijke krimp van het keramiek. De mate van krimp  kan per productie afwijken, waardoor je verschillende calibers/tegelformaten krijgt. Deze verschillen zijn minimaal, maar het kan zijn dat de tegel enkele mm’s groter of kleiner is dan de nominale maat.

Maatzekerheid heb je bij gerectificeerde tegels. Dit type tegel wordt na het bakproces langs iedere zijde strak gezaagd. Hierdoor kan de maatvoering bij iedere productie exacte bepaald worden.

Betalen

Betaalgemak bij PRIGGO is betalen op de manier zoals dat jij het wilt. Je kunt bij ons betalen met:
iDEAL: Gratis online veilig betalen vanuit je persoonlijke internet bankieren omgeving.
Overbeoking: handig wanneer je de factuur wilt declareren bij je bouwdepot
Creditcard - Mastercard/Visa: velig en zonder extra kosten
Mistercash: Gratis online veilig betalen vanuit je persoonlijke internet bankieren omgeving.
Giropay: Gratis online veilig betalen vanuit je persoonlijke internet bankieren omgeving.
Achteraf - Afterpay: Zorgeloos pas 14 dagen na levering betalen, met Afterpay voor slechts € 0,99 per bestelling.

Niet blij met je bestelling?

Je mag binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of bij voorkeur per e-mail info@priggo.nl) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier voor herroeping download het retourformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Hieronder vind je de retour checklist. Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door:
- een retourmelding te geven in je persoonlijke PRIGGO-account - log hier in of maak een nieuw account aan
- retourmelding per email te sturen of telefonisch aan een van onze medewerkers door te geven.
- het retourformulier downloaden, (digitaal) invullen en mailen naar info@priggo.nl.

Je mag het product terug sturen of weer laten ophalen als:
- het product compleet, niet gemonteerde of verwerkte is indien redelijkerwijs mogelijk
- het product in de originele en onbeschreven fabrieksverpakking zit, indien dit redelijkerwijs mogelijk is.
- het product niet verder zijn gebruikt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de producten onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je heb besloten de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Niet alle producten kun je retourneren. Producten die speciaal voor jou zijn aangepast of naar jouw specifieke wens vervaardigd zijn kunnen niet worden geretourneerd. Door de specifieke wensen zit er vaak een levertijd op dit type product. Hierdoor kunnen we je altijd voordat de bestelling definitief is melden of het herroepingsrecht is uitgesloten.

download het retourformulier