Filter op

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van oorsprong Frans bedrijf en produceert al honderden jaren porseleinen producten. Vandaag de dag staat het merk vooral bekend om haar sanitair, vloertegels, wandtegels en huishoudelijke producten van hoge kwaliteit. De tegels van het Franse merk zijn een begrip op het gebied van badkamers en toiletten. Villeroy & Boch badkamertegels passen zowel in sanitaire ruimtes met een basic stijl als toiletten/badkamers met een meer klassieke stijl.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een keuze maken

De kleuren waarin Villeroy & Boch tegels komen variëren van licht tot donker en daartussenin onder meer aardetinten. Ook wat betreft formaat valt er genoeg te kiezen, zo bevat het assortiment zeer grote tegels (60 x 120 centimeter), kleine tegels (10 x 10 centimeter) en tegelstrips (5 x 60 centimeter). Staan de tegels die jij zoekt niet op onze website? Neem contact op met onze tegelspecialiste! Als officieel importeur leveren we zonder onnodige tussenschakels direct vanaf de fabriek, ieder model voor de beste prijs.

Villeroy & Boch-tegels: volgende dag geleverd

Wanneer je vandaag je Villeroy & Boch tegels koopt, leveren wij ze morgen af bij jou aan huis of op de bouwplaats. Het is niet voor niets dat we zowel professionele tegelzetters, architecten en vakmensen onder onze klanten mogen rekenen. Zo is het bij ons mogelijk om pas na levering van de tegels te betalen. Bovendien staan we altijd klaar voor advies of hulp bij je tegelklus!