Filter op

Rondine

Priggo.nl heeft een groot aantal tegels van Ceramica Rondine in huis. Als geselecteerde importeur halen wij ze rechtstreeks uit hun fabriek in Italië. Zit de door jou gewenste tegel van dit merk er niet bij? Laat het ons weten, dan sturen we je een offerte met gegarandeerd lage prijzen.  

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Rondine: Italiaanse stijl

De slogan van Rondine luidt ‘Italiani per stile’ oftewel ‘Italiaans van stijl’. En dat is te zien. Deze prachtige tegels zijn stuk voor stuk strak, eenvoudig en elegant - op en top Italiaans dus. Ze zijn voor alle ruimtes in het huis geschikt. Vooral wat betreft vloertegels heeft Rondine veel keuze (zo verkopen wij verschillende typen keramisch parket van dit merk). Maar ook voor de wanden hebben de Italianen prima opties: neem de fraaie mozaïektegel Vesale.

Tegels van Rondine komen in alle kleuren tot hun recht, bijvoorbeeld klassieke kleuren als grijs, antraciet en beige. Neem het type: een ingetogen, grijze tegel met een matte finish. Dit type tegel vind je terug in moderne woonkamers en stijlvol ingerichte keukens.  

Gratis tegelmonster

Een groot budget is voor de tegels van Rondine niet nodig. Al onze tegels worden voor een scherpe prijs aangeboden. Vrijblijvend kennismaken met Rondine? Bestel dan een gratis tegelmonster. Op die manier kun je met eigen ogen zien of de tegel van je keuze past bij je interieur.

Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan brengen wij je bestelling persoonlijk aan huis. Je kunt daarbij altijd een dag uitkiezen die jou goed uitkomt. Bovendien bieden wij je altijd 14 dagen bedenktijd.