Filter op

Dominó

Dominó is een Portugese producent van muurtegels en vloertegels voor zowel binnen- als buitenshuis. Het kwaliteitsmerk produceert al bijna 30 jaar keramische tegels. Welke stijl je ook wil creëren, met de tegels van Dominó kan je alle kanten op. Het assortiment bevat onder meer kleurrijke listello's om tegelwanden en -vloeren op een stijlvolle manier te onderbreken. Kies deze tegels voor een sierlijk Mediterraans tintje aan je interieur.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De stijlen van Dominó

Ga jij voor een moderne, strakke look? Dan zijn grote rechthoekige betonlook tegels in grijstinten een geschikte keuze, bijvoorbeeld de fraaie Dominó New Street (60x60 centimeter). Maar ook voor andere stijlen, zoals een hippe stijl, kan je bij dit merk terecht. Zo maakt Dominó rechthoekige 60 centimeter lang concept wandtegels gemixt op de wand in verschillende breedtes (12, 12.4 en 7.4 centimeter). Deze tegels zijn verkrijgbaar in mat wit, glanzend wit, glanzend grijs en glanzend zwart. Verder maakt dit merk prachtige wandtegels in trendy kleuren als: petroleum, clay, cherry, black en white. Deze innovatieve concepten worden steeds populairder in eigentijds badkamers, toiletten en keukens. Lastig om een keuze te  maken? Maak gebruik van ons aanbod om gratis tegelmonsterste ontvangen, op deze manier is het gemakkelijker om zelf (of je klanten) de juiste tegels te laten kiezen.

Snel en makkelijk besteld

Tegels van het merk Dominó koop je bij ons gegarandeerd tegen lage prijzen. Ben je op zoek naar een bepaalde stijl tegels die niet op onze website staat? Neem contact met ons op, als officiële importeur bieden wij altijd de beste prijs en de snelste levertijd. Wanneer je de juiste tegels gevonden hebt, kun je een dag kiezen waarop je deze thuis of op je bouwlocatie wil ontvangen. Achteraf betalen is daarbij geen probleem! Veel plezier met het uitzoeken van jouw ideale tegel.