Filter op

Azuvi

Azuvi combineert ambachtelijke tegelkwaliteit met innovatieve en tijdloze designs. Dit Spaanse traditiemerk heeft ruim zestig jaar ervaring in het maken van unieke keramische tegels. Op deze plek vind je alle tegels die Priggo.nl als officiële importeur van Azuvi verkoopt; van de meest moderne modellen tot klassieke tegels die nooit uit de mode gaan. Met wandtegels of vloertegels van Azuvi geef je elke ruimte een stijlvolle uitstraling.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vele looks en formaten

Bij ons bestel je onder meer keramische marmerlook en natuursteenlook tegels van Azuvi. Qua formaat kun je kiezen voor multi-inzetbare 20 bij 20 centimeter tegels, maar ook voor bijvoorbeeld langwerpig 15 bij 90 centimeter keramisch parket of extra grote wandtegels. De kleuren lopen uiteen van klassiek beige tot modern zilvergrijs. En wat te denken van een bijzondere vorm, zoals trendy hexagontegels?

Elke serie wordt gegarandeerd tegen lage prijzen aangeboden en is altijd ruim op voorraad. Kun je het Azuvi-model van jouw voorkeur niet vinden? Neem dan contact met ons op. Je krijgt van ons de laagste prijs en we bezorgen direct vanaf de fabriek bij jou thuis of op de bouwlocatie. Ook voor andere vragen staat ons team tegelspecialisten voor je klaar!

Tegels van Azuvi bestellen

Je bestelt onze Azuvi-tegels gemakkelijk online. Enkele van de voordelen die wij bieden: achteraf betalen, levering op een dag naar keuze, gratis levering vanaf een bestelbedrag van 350 euro. Als je over je keuze twijfelt, kun je proeftegels van Azuvi bestellen. Met deze monsters kun je bij je thuis (of bij een klant) bekijken of een bepaald type tegel op de sfeer, lichtval en opbouw van de ruimte aansluit.